Sarcina ta

Sarcina ta - Anne Theau, dr.
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSarcina ta
Comanda acum "Sarcina ta - Anne Theau, dr." de pe libraria ishop la pretul de 94,99 lei
Descriere carte:
Un ghid practic modern si extrem de accesibil, pentru a ajuta viitoarele mame sa-si traiasca linistite perioada de sarcina, sa se pregateasca pentru nastere si pentru cresterea bebelusului in primele zile de la intoarcerea de la maternitate. O echipa numeroasa de specialisti, ginecologi-obstetricieni, geneticieni, pediatrii, moase, dieteticieni si psihologi prezinta informatii actuale extrem de precise si clare despre sarcina si nastere, precum si numeroase sfaturi practice: notiuni de genetica, dezvoltarea bebelusului luna de luna in timpul sarcinii, sfaturi pentru viata cotidiana, pregatirea si desfasurarea nasterii, gimnastica si alimentatia postnatale etc. Cartea se adreseaza nu numai viitoarelor mame, ci si tatilor, al caror punct de vedere e amplu reprezentat. Textul este insotit de peste 200 de ilustratii color, care sustin vizual tema.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sarcina ta
Cartea Sarcina ta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sarcina ta - Anne Theau, dr." sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa-ti duci copilul de nas - Trucuri simple pentru masa, baie, somn - orice! - David Borgenicht, James Grace Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
David Borgenicht, James Grace
29,93 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti