Economia comertului intern si international

Economia comertului intern si international - Andreea Simona Saseanu, Carmen Eugenia Costea
Pret: 25,89 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roEconomia comertului intern si international
Comanda acum "Economia comertului intern si international - Andreea Simona Saseanu, Carmen Eugenia Costea" de pe libraria ishop la pretul de 25,89 lei
Descriere carte:
In contextul actual nu mai este suficient sa incerci sa vinzi un produs. Apare tot mai pregnanta ideea vanzarii unei solutii, a unui serviciu integrat, astfel incat firma sa se poata diferentia de concurenta si sa-si justifice rolul pe piata. Cartea se adreseaza studentilor inrolati in studierea activitatilor economice si tuturor celor implicati intr-o masura mai mare sau mai mica, in activitati comerciale. Lucrarea este recomandata atat studentilor cat si specialistilor din domeniul comercial, ca o sursa de informatii si ca un document care incita la reflectii si la abordari inovatoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Economia comertului intern si international
Cartea Economia comertului intern si international in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Economia comertului intern si international - Andreea Simona Saseanu, Carmen Eugenia Costea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate