Psihologia Persuasiunii

Psihologia Persuasiunii - Robert B. Cialdini
Pret: 37,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihologia Persuasiunii
Comanda acum "Psihologia Persuasiunii - Robert B. Cialdini" de pe libraria ishop la pretul de 37,90 lei
Descriere carte:

Totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare

Psihologia Persuasiunii si-a capatat locul de cea mai importanta carte publicata vreodata despre acest subiect datorita valorii practice a informatiilor oferite. In cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor in filosofie, explica de ce unii oameni sunt remarcabili de convingatori si cum putem sa-i convingem cu propriile noastre arme.
   Veti afla cele sase secrete psihologice care se afla in spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fara a fi detectate, cum sa ne aparam impotriva lor si cum sa punem la lucru acele secrete in folosul propriu.
   Aceasta carte indispensabila iti garanteaza doua lucruri: niciodata nu te vei mai simti obligat sa spui "da", cand de fapt gandesti ca ar fi in interesul tau sa spui "nu" si cu siguranta vei avea mai multa influenta decat ai avut vreodata.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihologia Persuasiunii
Cartea Psihologia Persuasiunii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihologia Persuasiunii - Robert B. Cialdini" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
De la publicitate la consumator - Max Sutherland, Alice K. Sylvester Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Max Sutherland, Alice K. Sylvester
35,10 lei
Arta vanzarii - Zig Ziglar [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Zig Ziglar [seria]
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate