Drumul autodependentei

Drumul autodependentei - Jorge Bucay
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrumul autodependentei
Comanda acum "Drumul autodependentei - Jorge Bucay" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
In cartea de fata, prima dintr-o serie de patru care alcatuiesc impreuna "Jurnal de drum", Jorge Bucay isi asuma rolul de ghid pe drumurile intortocheate ale calatoriei noastre interioare. Cu o gandire luminoasa si directa, explica de ce independenta nu exista iar dependenta ne impiedica sa ne formam ca indivizi. El propune "Drumul Autodependentei", un prim drum de parcurs care ne va permite sa ajungem la realizarea de sine, la succes, la fericire, la culme, sau la cum doreste fiecare dintre noi sa numeasca unica si cea mai importanta provocare din viata sa. Parcurgerea acestui drum culmineaza cu intalnirea definitiva cu tine insuti, intalnire care marcheaza in acelasi timp si intoarcerea catre o serie noua de teluri: "Drumul intalnirii" (al dragostei si al sexului) - "El camino del encuentro", "Drumul Lacrimilor" (al pierderilor si suferintei) - "El camino de las lagrimas" si "Drumul Fericirii" (al cautarii sensului) - "El camino de Ia felicidad".
"Cartile mele ar putea sa le fie de folos celor care, asa cum mi se intampla si mie, obisnuiesc sa se rataceasca si poate si celor care sunt in stare sa gaseasca scurtaturi. in orice caz, harta nu este niciodata teritoriul, iar traseul va trebui corectat ori de cate ori propria noastra experienta va descoperi o greseala a cartografului. Doar astfel vom ajunge in varf." (Jorge Bucay)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drumul autodependentei
Cartea Drumul autodependentei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drumul autodependentei - Jorge Bucay" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calea Implinirii Personale - Todd Duncan Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Todd Duncan
22,00 lei
Fara Risc Nu Exista Castig - Roger Fritz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Roger Fritz
21,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala