Ai atata putere cata iti asumi

Ai atata putere cata iti asumi - Geoff Bellman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAi atata putere cata iti asumi
Comanda acum "Ai atata putere cata iti asumi - Geoff Bellman" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Lucrati intr-unul dintre departamentele unei organizatii. Munca dumneavoastra depinde, firesc, si de deciziile sefului, si de activitatea colegilor. Simtiti deseori ca ati putea face mai mult, dar posibilitatile va sunt limitate de lipsa de responsabilitate formala.
In loc sa va aduca satisfactii, munca devine o rutina obositoare. Ce se poate face, ca doar nu putem fi to?i sefi? Gresita apreciere, toti suntem responsabili, fiecare are felia proprie. Responsabilitatea este ca un tort ce poate fi impartit intr-o multime de felii; nu trebuie sa ne fie acordata oficial pentru a simti ca ne apartine. De ce este util sa ne asumam responsabilitatea a ceea ce facem, asa cum fac adevaratiilideri? Cititi primul capitol si veti intelege ce este si cum va ajuta Modelul de Rezolvare a Problemelor (MRP), apoi veti alege singuri ordinea parcurgerii capitolelor ? adica o cale de actiune, in functie de propriile prioritati. E greu sa muncesti doar din datorie si pentru a supravietui. Nu mai asteptati sa va recunoasca cineva meritele si sa va acorde responsabilitatea prin numirea intr-o functie.
Viata va apartine, iar munca reprezinta o mare parte din viata. Inca va mai intrebati cine-i seful?


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ai atata putere cata iti asumi
Cartea Ai atata putere cata iti asumi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ai atata putere cata iti asumi - Geoff Bellman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Philosophia Ultima - Osho Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Osho
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala