Dreptul transporturilor

Dreptul transporturilor - Stanciu Cristina
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul transporturilor
Comanda acum "Dreptul transporturilor - Stanciu Cristina" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
"Dreptul transporturilor" realizeaza o analiza concentrata a domeniului dreptului transporturilor, analiza ?n cadrul careia se abordeaza institutiile tin?nd de aceasta ramura, fara a se ignora notiunile ce tin de alte ramuri de drept, ?n masura ?n care acestea contribuie la aprofundarea cunostintelor de drept al transporturilor. Suntem ?n prezenta unei lucrari ce realizeaza o analiza concentrata a domeniului dreptului transporturilor, analiza ?n cadrul careia se abordeaza institutiile tin?nd de aceasta ramura, fara a se ignora notiunile ce tin de alte ramuri de drept, ?n masura ?n care acestea contribuie la aprofundarea cunostintelor de drept al transporturilor.

Prin lucrare primesc tratare notiunile generale apartin?nd domeniului, locul si rolul disciplinei, respectiv, ramurii ?n sistemul national de drept, cum si liantul si interferentele cu celelalte ramuri de drept. Analiza continua cu contractul comercial de transport de marfuri, considerat ?laboratorul? teoriei generale pentru celelalte contracte apartinatoare acestei ramuri: contractul de expeditie de marfuri, contractul de transport maritim, contractul de transport feroviar de marfuri ?n trafic intern.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul transporturilor
Cartea Dreptul transporturilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul transporturilor - Stanciu Cristina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial