Dreptul pietei de capital

Dreptul pietei de capital - Cristian Gheorghe
Pret: 47,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul pietei de capital
Comanda acum "Dreptul pietei de capital - Cristian Gheorghe" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Dreptul pietei de capital - Domeniul pietei de capital cunoaste un volum considerabil de cercetare din perspectiva economica. Din punct de vedere juridic, cercetarea este insa incipienta. Fara a-si asuma rol de pionierat, in lucrarea de fata sunt identificate conceptele de baza ale domeniului, institutiile juridice pe fundamentul carora este ridicata constructia normativa a pietei de capital. Instrumentele financiare, pietele reglementate si operatiunile bursiere sunt studiate din aceasta perspectiva de baza conceptuala a pietei de capital.
In continuare sunt abordate structurile si mecanismele complexe ale pietei de capital: autoritatea administrativa, participantii, cu specia lor reprezentativa, societatea de servicii de investitii financiare, precum si instrumentele de protectie a pietelor reglementate si ale investitorilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul pietei de capital
Cartea Dreptul pietei de capital in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul pietei de capital - Cristian Gheorghe" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Elemente De Drept Pentru Economisti, Ed. A Ii-a - Acostioaei Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept comercial
Acostioaei Constantin
15,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial