Dreptul la un proces echitabil

Dreptul la un proces echitabil - Radu Chirita
Pret: 40,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDreptul la un proces echitabil
Comanda acum "Dreptul la un proces echitabil - Radu Chirita" de pe libraria ishop la pretul de 40,00 lei
Descriere carte:
La acest moment, Dreptul la un proces echitabil apare ca dreptul fundamental cel mai frecvent invocat atat in fata instantelor de judecata romane, cat si in plangerile adresate Curtii Europene a Drepturilor Omului. Prezenta lucrare se doreste a fi un ghid al celor mai importante solutii care au fost promovate pentru asigurarea respectarii acestui drept cu toate garantiile pe care le implica, incepand cu dreptul de acces la justitie si terminand cu dreptul la o procedura contradictorie.

In principal, lucrarea are ca scop prezentarea jurisprudentei instantei europene in materie, dar si a practicii romane, insistandu-se pe acele domenii in care compatibilitatea intre cele doua este redusa. Ea se adreseaza astfel tuturor persoanelor implicate in activitatea judiciara: magistratilor, care trebuie sa asigure respectarea drepturilor partilor la o procedura; avocatilor, care trebuie sa isi reprezinte si sa isi apere clientii; justitiabililor, care trebuie sa fie constienti de drepturile de care beneficiaza in procedurile judiciare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dreptul la un proces echitabil
Cartea Dreptul la un proces echitabil in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dreptul la un proces echitabil - Radu Chirita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Protectia europeana a drepturilor omului si procesul penal roman - Mihail Udroiu si Ovidiu Predescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Protectia juridica a drepturilor omului
Mihail Udroiu si Ovidiu Predescu
132,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Protectia juridica a drepturilor omuluiCarti recomandate din categoria Protectia juridica a drepturilor omului