Statutul juridic al minoritatilor nationale

Statutul juridic al minoritatilor nationale -
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roStatutul juridic al minoritatilor nationale
Comanda acum "Statutul juridic al minoritatilor nationale - " de pe libraria ishop la pretul de 31,25 lei
Descriere carte:
Cartea reprezinta un instrument de lucru util studentilor si masteranzilor, cercetatorilor, magistratilor si functionarilor publici, politicienilor interesati de tematica minoritatilor nationale, de aplicarea legislatiei anti-discriminare, de interferentele dreptului administrativ cu drepturile omului.

Perspectiva asupra subiectului este una interdisciplinara, statutul minoritatilor nationale rezultand din interpretarea sistematica a normelor din mai multe ramuri de drept: international public, comunitar, constitutional si administrativ. Aceasta perspectiva permite autoarei ca, printr-o analiza comparata, sa releve solutiile normative care s-au dovedit juste si eficiente, fata de cele care mai pot fi imbunatatite sub aspect conceptual sau metodologic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Statutul juridic al minoritatilor nationale
Cartea Statutul juridic al minoritatilor nationale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Statutul juridic al minoritatilor nationale - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Protectia interantionala a drepturilor omului. Editia a V-a. Note de curs - Catrinel Brumar, Raluca Miga-Besteliu Urmatoarea carte recomandata din categoria Protectia juridica a drepturilor omului
Catrinel Brumar, Raluca Miga-Besteliu
40,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Protectia juridica a drepturilor omuluiCarti recomandate din categoria Protectia juridica a drepturilor omului