Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 2

Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 2 - Udroiu Mihail
Pret: 71,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 2
  • Autor: Udroiu Mihail
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Sinteze si grile (SG)
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-115-886-0
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 536
  • Format carte:
Comanda acum "Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 2 - Udroiu Mihail" de pe libraria ishop la pretul de 71,16 lei
Descriere carte:
Actualizat - ?MICA REFORMA"!

Editia a II-a a lucrarii pastreaza stilul clar, concis, dar exhaustiv al primei editii, si aduce explicatii suplimentare unor institutii deja existente, dar si institutii si infractiuni noi, acoperind astfel intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.

O carte indispensabila pentru studenti, dar si pentru practicieni, a doua editie ofera peste 100 de solutii jurisprudentiale noi, dar si comentarii suplimentare ale unor solutii ale practicii judiciare; totodata, lucrarea prezinta avantajul unei actualizari prin raportare la ultima legislatie in vigoare, incluzand si modificarile aduse prin Legea nr. 202/2010 ( ?Mica reforma" ).

Lucrarea este deosebit de utila prin prisma structurii sale celor care se pregatesc pentru examenele mai sus amintite, sistematizand intr-o maniera simpla si practica opiniile si solutiile concordante in materie penala. Toate acestea sunt insotite si exemplificate prin jurisprudenta relevanta in materie, la randul ei riguros selectionata si inserata in cadrul comentariului. In plus, autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere in magistratura sau promovare in functii de executie a magistratilor, va propune peste 150 de grile pentru verificarea cunostintelor astfel dobandite.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 2
Cartea Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 2 - Udroiu Mihail" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Penal. Partea Generala - Boroi Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Boroi Alexandru
39,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal