Drept penal. Partea generala. Conform Noului Cod penal

Drept penal. Partea generala. Conform Noului Cod penal - Boroi Alexandru
Pret: 71,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept penal. Partea generala. Conform Noului Cod penal
  • Autor: Boroi Alexandru
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Drept penal
  • Categoria: Penal
  • ISBN: 978-973-115-701-6
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 552
  • Format carte:
Comanda acum "Drept penal. Partea generala. Conform Noului Cod penal - Boroi Alexandru" de pe libraria ishop la pretul de 71,15 lei
Descriere carte:
Pornind de la prevederile Noului Cod penal , autorul trateaza prin prisma doctrinei penale contemporane si a jurisprudentei institutiile fundamentale ale dreptului penal - partea generala: infractiunea, raspunderea penala si sanctiunile. De asemenea, prezentarea institutiilor partii generale a dreptului penal se face din perspectiva doctrinei, dar si a jurisprudentei Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg, jurisprudentei Curtii Constitutionale si jurisprudentei instantei supreme din Romania, in unificarea practicii judiciare.
Argumentele de mai sus recomanda lucrarea, in egala masura, studentilor, specialistilor din sfera administratiei justitiei penale, dar si tuturor celor interesati de evolutia mecanismului judiciar penal in Romania din perspectiva legislatiei europene.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept penal. Partea generala. Conform Noului Cod penal
Cartea Drept penal. Partea generala. Conform Noului Cod penal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept penal. Partea generala. Conform Noului Cod penal - Boroi Alexandru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept penal. Partea generala. Editia 2 - Boroi Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Boroi Alexandru
52,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal