Tratat de drept penal. Partea speciala

Tratat de drept penal. Partea speciala - Diaconescu Gheorghe , Duvac Constantin
Pret: 160,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTratat de drept penal. Partea speciala
Comanda acum "Tratat de drept penal. Partea speciala - Diaconescu Gheorghe , Duvac Constantin" de pe libraria ishop la pretul de 160,55 lei
Descriere carte:
Tratat de drept penal. Partea speciala  reprezinta o explicatie teoretica amanuntita a textelor din Partea speciala a Codului penal in vigoare, cu modificarile aduse pana la data de 1 ianuarie 2009, fiind valorizate lucrarile doctrinare si practica judiciara aparute pana la aceeasi data.Explicatiile teoretice au fost dublate de evocarea a numeroase decizii de speta si de unele reflectii personale, autorii valorificand si experienta acumulata ca practicieni ai dreptului penal.
Autorii au insistat asupra chestiunilor controversate existente in aceasta materie si, dupa prezentarea pozitiilor divergente si a argumentelor aduse in sprijinul acestora, nu au ezitat sa se pronunte, motivat, asupra uneia sau alteia din teze, cu argumente proprii in sprijinul solutiei propuse. Analiza critica a materialelor studiate a permis acestora sa-si fundamenteze temeinic concluziile si sa identifice aspecte noi, originale menite sa faciliteze interpretarea si aplicarea legii penale si, acolo unde a fost cazul, au fost formulate si propuneri de lege ferenda.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Tratat de drept penal. Partea speciala
Cartea Tratat de drept penal. Partea speciala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Tratat de drept penal. Partea speciala - Diaconescu Gheorghe , Duvac Constantin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Penal. Partea Speciala - Boroi Alexandru Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Boroi Alexandru
69,90 lei
Individualizarea Pedepsei - Ivan Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Ivan Gheorghe
23,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal