Drept administrativ. Volumul II. Editia 2

Drept administrativ. Volumul II. Editia 2 - Tofan Apostol Dana
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept administrativ. Volumul II. Editia 2
Comanda acum "Drept administrativ. Volumul II. Editia 2 - Tofan Apostol Dana" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Din nou () reusim publicarea celei de-a doua editii a manualului nostru de Drept administrativ , volumul II, la cinci ani de zile distanta de prima editie, pastrand totodata modalitatea de prezentare si tematica prelegerilor.''

 Ca si in editia a doua a primului volum, pentru simplificarea expunerii am introdus la fiecare din cele 28 de prelegeri subtitluri ce permit identificarea tematicii puse in discutie cu mai mare usurinta.
 Desigur, trecerea timpului a fost marcata fie de unele modificari de natura legislativa, fie chiar de adoptarea unor noi acte normative privind unele din institutiile evocate, ce au impus firesc, actualizarea informatiilor, consistenta in cazul catorva prelegeri. () Ca de fiecare data, la finalul fiecarei prelegeri, sub denumirea Repere bibliografice se regasesc o serie de trimiteri destinate aprofundarii tematicii abordate, necesare fie celor doritori sa-si imbogateasca cunostintele, () fie celor ce-si propun sa intocmeasca o lucrare de licenta, o lucrare de disertatie sau chiar, ca prima sursa de documentare, o lucrare de doctorat.
 Evolutia societatii romanesti, cu precadere in ultima perioada, ne-a demonstrat poate mai mult ca oricand necesitatea cunoasterii si interpretarii corecte a textelor constitutionale, a celor legale, semnificatia aparte pe care institutiile dreptului administrativ, dreptului public, in general, o prezinta pentru guvernanti, dar si pentru guvernati, deopotriva, pentru a sti cum sa reactioneze atunci cand se simt nedreptatiti de autoritatile publice, institutia contenciosului administrativ reprezentand instrumentul cel mai adecvat."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept administrativ. Volumul II. Editia 2
Cartea Drept administrativ. Volumul II. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept administrativ. Volumul II. Editia 2 - Tofan Apostol Dana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Functionarii Publici - Prisacaru Valentin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Prisacaru Valentin
38,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ