Actele Administratiei Publice Locale

Actele Administratiei Publice Locale - Trailescu Anton
Pret: 16,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roActele Administratiei Publice Locale
Comanda acum "Actele Administratiei Publice Locale - Trailescu Anton" de pe libraria ishop la pretul de 16,35 lei
Descriere carte:

Lucrarea cuprinde o analiza a principiilor de baza privind administratia publica, competentelor autoritatilor publice locale, procedurii adoptarii actelor administrative si fortei juridice a acestor acte.
De asemenea, sunt avute in vedere modalitatile de incetare a efectelor juridice ale actelor administrative de autoritate ale consiliilor locale si ale primarilor, precum si ale contractelor incheiate de catre aceste autoritati publice locale cu alte parti pentru o mai buna gestionare a bunurilor si serviciilor publice de interes local.
Trimiterile la legislatia relevanta care sustin consideratiile pe marginea actelor administrative de autoritate si celor de gestiune recomanda acesta lucrare atat teoreticienilor dreptului public, cat si specialistilor din administratia publica sau din sistemul judiciar.

 

• Titlu in curs de epuizare!Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Actele Administratiei Publice Locale
Cartea Actele Administratiei Publice Locale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Actele Administratiei Publice Locale - Trailescu Anton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Parlamentar Romanesc - Constantinescu Mihai, Muraru Ioan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Constantinescu Mihai, Muraru Ioan
38,15 lei
Tratat de Drept Administrativ - Antonie Iorgovan Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Antonie Iorgovan
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ