Drept International Privat

Drept International Privat - Chelaru Ioan, Gheorghe Gheorghiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept International Privat
Comanda acum "Drept International Privat - Chelaru Ioan, Gheorghe Gheorghiu" de pe libraria ishop la pretul de 44,90 lei
Descriere carte:

Dreptul international privat nu este continut exclusiv în regulile conflictualiste de tip clasic, reguli care indica o alegere între doua sau mai multe legi nationale care au legatura cu un anume raport juridic, ci si în reguli de drept material edictate exclusiv pentru raporturile cu element strain si în reguli de drept material care, pe teritoriul României, se aplica tuturor celor care apar în fata instantelor sau autoritatilor române, excluzând aplicarea legii straine corespondente. Opera de legiferare în acest domeniu este în plina desfasurare, ea raportându-se, din ce în ce mai mult, la legislatia Uniunii Europene.


În acest context, lucrarea – destinata în principal studentilor, dar si practicienilor – este binevenita în peisajul literaturii juridice actuale.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept International Privat
Cartea Drept International Privat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept International Privat - Chelaru Ioan, Gheorghe Gheorghiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Protectia si Asistenta Consulara A Cetatenilor Romani In Strainatate - Delcea Mihai, Frasincar Arxente, Poenaru Liviu Traian Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Delcea Mihai, Frasincar Arxente, Poen...
13,08 lei
Dreptul international al mediului - Mircea Dutu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Mircea Dutu
23,75 lei
Drept international - Valentin Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Valentin Constantin
60,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international