Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5

Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5 - Nastase Adrian , Jura Cristian , Aurescu Bogdan
Pret: 56,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5
Comanda acum "Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5 - Nastase Adrian , Jura Cristian , Aurescu Bogdan" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Volumul Drept international public. Sinteze pentru examen , aflat deja la a cincea editie, revazuta si adaugita, dupa zece ani de la intaia aparitie, reprezinta o prima incercare de a promova in Romania acest tip de curs universitar, larg raspandit si utilizat in practica universitara occidentala. Lucrarea are avantajul unei prezentari sintetice, dar cuprinzatoare si aduse la zi, a intregului domeniu complex al dreptului international public, luand in considerare si punand permanent in evidenta contributiile romanesti in materie.
In principal, cartea este un instrument ajutator pentru studentii facultatilor de drept si ai facultatilor in care se studiaza aceasta disciplina. In egala masura, ea poate fi utila si pentru cei care infaptuiesc invatamantul juridic si cercetarea stiintifica de profil, precum si pentru practicienii dreptului international public si ai relatiilor internationale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5
Cartea Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept international public. Sinteze pentru examen. Editia 5 - Nastase Adrian , Jura Cristian , Aurescu Bogdan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international