Drept Comercial. Editia 4

Drept Comercial. Editia 4 - Angheni Smaranda, Stoica Camelia, Volonciu Magda
Pret: 54,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDrept Comercial. Editia 4
Comanda acum "Drept Comercial. Editia 4 - Angheni Smaranda, Stoica Camelia, Volonciu Magda" de pe libraria ishop la pretul de 54,90 lei
Descriere carte:
Prezenta lucrare este o editie noua, actualizata, a cursului de Drept comercial cuprinzând legislatia, doctrina si jurisprudenta relevanta privind „materia comerciala”.

Un spatiu important în lucrare este destinat problematicii societatilor comerciale potrivit ultimelor reglementari, respectiv Legea nr. 441/2006 si O.U.G. nr. 82/2007 de modificare a Legii nr.31/1990 republicata, privind societatile comerciale. Principiile guvernarii corporatiste au determinat un cadru legislativ în „quasitotalitate” nou, privind constituirea, organizarea si functionarea societatilor comerciale, cu speciala privire asupra protectiei drepturilor actionarilor minoritari, asupra conducerii si administrarii societatilor comerciale pe baza sistemului unitar sau a sistemului dualist; fundamentul raporturilor juridice dintre administrator, director, pe de o parte si societatea comerciala pe de alta parte etc. O alta „institutie juridica ce formeaza substanta materiei comerciale” este insolventa comerciantilor  si a altor categorii de debitori la care se refera Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, care este analizata în detaliu, în cuprinsul lucrarii de fata.

Fiind destinat, în primul rând studentilor, cursul reprezinta un instrument de baza privind însusirea cunostintelor care formeaza „materia comerciala” fara a avea pretentia epuizarii problemelor de drept teoretice si practice legate de interpretarea si aplicarea dispozitiilor legale.

Lucrarea este, în acelasi timp, o provocare la noi reflectii cu privire la posibilele probleme de drept legate de institutiile juridice tratate.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Drept Comercial. Editia 4
Cartea Drept Comercial. Editia 4 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Drept Comercial. Editia 4 - Angheni Smaranda, Stoica Camelia, Volonciu Magda" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept comercialCarti recomandate din categoria Drept comercial