Doi Giganti. Jung si Steiner

Doi Giganti. Jung si Steiner - Gerhard Wehr
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDoi Giganti. Jung si Steiner
  • Autor: Gerhard Wehr
  • Editura: Trei
  • Colectia: Biblioteca de psihanaliza
  • Categoria: Psihanaliza
  • ISBN: 973-8291-13-5
  • An aparitie: 2002
  • Numar de pagini: 248
  • Format carte:
Comanda acum "Doi Giganti. Jung si Steiner - Gerhard Wehr" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Caracterul enigmatic al marilor oameni ai istoriei spiritului, in masura in care sunt contemporani intre ei, consta adesea in aceea ca, pe de o parte, nu duc lipsa de o diagnosticare temeinica a epocii lor, pe de alta parte insa nesocotesc uneori total importanta opozantului lor. Nu rareori se intampla ca unii contemporani profilati sa traiasca vieti paralele, trecand unul pe langa celalalt desi ei s-ar putea completa reciproc in privinta obiectivului lor, ba poate chiar s-ar putea corecta si impulsiona.
Steiner si Jung nu s-au aflat niciodata in timpul vietii intr-un schimb de idei direct, desi - intre 1875 (anul nasterii lui Jung) si 1925 (anul mortii lui Steiner) - au fost contemporani o jumatate de veac si au lucrat in apropiere geografica. Antroposoful si psihologul abisurilor vorbesc cate o limba care, fireste, ii este reprezentantului celeilalte orientari straina. Acestei realitati i se adauga elemente evident surprinzatoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Doi Giganti. Jung si Steiner
Cartea Doi Giganti. Jung si Steiner in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Doi Giganti. Jung si Steiner - Gerhard Wehr" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihanalizaCarti recomandate din categoria Psihanaliza