Documentarea in jurnalism

Documentarea in jurnalism - Ilie Rad (coordonator)
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDocumentarea in jurnalism
Comanda acum "Documentarea in jurnalism - Ilie Rad (coordonator)" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Cartea aceasta prima din Romania, dedicata problemei complexe a documentarii in jurnalism reuneste 24 de texte semnate de nume importante ale culturii si jurnalismului din Romania si nu numai. Ea se deschide cu trei conferinte de exceptie, sustinute de Lucia Hossu-Longin (TVR Bucuresti), Renate Nimtz-Koester (Der Spiegel, Germania) si Peter Gross (University of Tennessee, SUA).

Daca importanta unei cati colective este data de valoarea celor prezenti in sumar, atunci este suficient sa amintesc numele unor oameni de cultura precum Patrel Berceanu, Dan Culcer, Nicolae Manolescu, Marta Petreu, Alex Stefanescu, Matei Visniec sau al cunoscutilor jurnalisti Nicolae Melinescu, Andrei Paunescu, Cristian Tudor Popescu, Nestor Rates, Adriana Saftoiu, Dona Tudor, Robert Turcescu , carora li se adauga cadre didactice de la diverse facultati din Romania: Stefan Borbely, Ion Dur, Lucian Ionica, Viorel Nistor, Ilie Rad, Paul Schveiger, Michael Shafir, Constantin Trofin , pentru a vedea ca ne aflam in fata unei carti de exceptie.

O lucrare dedicata documentarii este cu atat mai necesara azi, cand traim intr-o lume in care, cum spunea Dorin Tudoran, marketingul face legea spui orice, ca sa vinzi marfa, iar Ratingul (respectiv Tirajul) estenoul Zeu caruia i se inchina majoritatea institutiilor de presa. De aceea caracterul polemic al cartii este unul implicit, oferind si o alternativa: ar fi bine ca mass-media din Romania sa preia modelul german, practicat la revista Der Spiegel: Sa se renunte mai degraba la informatie, decat sa se riste o raportare falsa!

Prin continutul textelor publicate (asociate cu 11 desene si fotografii), volumul de fata se adreseaza nu numai studentilor la jurnalism, ci tuturor jurnalistilor interesati de atingerea celei mai inalte performante in meseria pe care o practica. Ilie Rad

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Documentarea in jurnalism
Cartea Documentarea in jurnalism in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Documentarea in jurnalism - Ilie Rad (coordonator)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Relatiile Publice 2.0 si noua societate - Dumitru Bortun Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Dumitru Bortun
0,00 lei
Comunicare mediatica - Delia Balaban Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Delia Balaban
23,75 lei
Media si Imagologia - Ana Maria Sireteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Ana Maria Sireteanu
12,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare