Doar sase numere

Doar sase numere - Rees Martin
Pret: 14,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDoar sase numere
Comanda acum "Doar sase numere - Rees Martin" de pe libraria ishop la pretul de 14,40 lei
Descriere carte:
Explozia initiala, big-bang-ul, sta la originea universului in care traim-de la atomi si molecule la planete, stele, gauri negre si galaxii. Incercarile de a ne apropia de intelegerea acestei geneze au aratat cat de profunda este legatura dintre evolutia universului la scara mare, descrisa de astronomie, si legile care guverneaza microcosmosul, domeniu al fizicii particulelor elementare. Sir Martin Rees, profesor la Universitatea Cmbridge, unul dintre cei mai straluciti cosmologi ai zilelor noastre, intemeindu-se pe descoperiri de ultima ora, propune o perspectiva originala in intelegerea evolutiei universului. Doar sase numere, tinand deopotriva de micro- si macrocosmos, inscrise in codul genetic al universului, sunt raspunzatoare de stabilitatea lumii noastre. O usoara modificare a valorii acestor numerear fi impiedicat nasterea stelelor sau aparitia vietii. Scrisa intr-un limbaj accesibil, cartea este o lectura indispensabila oricui vrea sa se apropie de misterul genezei si structurii universului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Doar sase numere
Cartea Doar sase numere in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Doar sase numere - Rees Martin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum vad eu lumea - Einstein Albert Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Einstein Albert
30,00 lei
Butoiul Lui Arhimede. Mic Tratat De Mitologie A Stiintei - Nicolas Witkowski, Sven Ortoli Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Nicolas Witkowski, Sven Ortoli
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica