Bang! Istoria completa a universului

Bang! Istoria completa a universului - Brian May Chris Lintott Patrick Moore
Pret: 92,14 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBang! Istoria completa a universului
Comanda acum "Bang! Istoria completa a universului - Brian May Chris Lintott Patrick Moore" de pe libraria ishop la pretul de 92,14 lei
Descriere carte:
De ce Bang! De ce s-au reunit trei oameni din medii foarte diferite si au dezbatut aprins de doi ani textul unei carti despre Big Bang! La inceputul secolului xx, savantii au avansat o ipoteza care explica aparitia si evolutia Universului - teoria Big Bang! Nume sonore - Brian May, Sir Patrick Moore, Chris Lintott - ne spun istoria Universului intr-un limbaj clar si simplu, in ordinea cronologica a evenimentelor si fara a folosi calcule matematice. Universul s-a nascut printr-o explozie, numita Big Bang, care s-a produs in urma cu aproximativ 13,7 miliarde de ani, intr-o miliardime de secunda, la o temperatura de un miliard de grade Celsius. La inceput infinit de mic, el s-a extins mai repede decat ne putem imagina. Autorii explica modul cum s-au intamplat toate acestea, din momentul in care au aparut timpul si spatiul la formarea primelor stele, galaxii si planete si pana la aparitia fiintelor umane, apoi vorbesc despre destinul Universului in viitorul indepartat, mult dupa ce pamantul va fi consumat de Soare. Bang! A fost nominalizata la premiile societatii regale la sectiunea carte stiintifica. Brian May, comandor al Imperiului Britanic, membru asociat al Colegiului Regal de Stiinta si membru al Societatii Regale de Astronomie, este membrul fondator al trupei Queen, chitarist, compozitor, producator si interpret. Pasionat de astronomie, Brian May a primit titlul onorific de doctor in stiinta de la Universitatea Hertfordshire. Sir Patrick Moore, comandor al Imperiului Britanic, membru al Societatii Regale de Stiinte, membru al Societatii Regale de Astronomie, a studiat Luna si a descoperit mai multe forme de relief ale acesteia si este unul dintre comentatorii de seama ai astronomiei moderne. Din 1957 realizeaza emisinea The sky at night (Cerul vazut noaptea) la postul de televiziune BBC. A inspirat mai multe generatii de astronomi profesionisti si amatori sa se angajeze cu entuziasm si sa participe la dezvoltarea acestui domeniu fascinant. Chris Lintott este licentiat in astronomie si membru al Societatii Regale de Astronomie este si coprezentator al emisiunii The sky at night (Cerul vazut noaptea) din 2000. In prezent, isi continua studiile privind formarea stelelor la Universitatea Oxford.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bang! Istoria completa a universului
Cartea Bang! Istoria completa a universului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bang! Istoria completa a universului - Brian May Chris Lintott Patrick Moore" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum vad eu lumea - Einstein Albert Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Einstein Albert
30,00 lei
Stiinta, intre adevar si aberatie - Dr. Joe Schwarcz Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Dr. Joe Schwarcz
23,71 lei
Inteligenta Materiei - Dumitru Constantin Dulcan Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Dumitru Constantin Dulcan
47,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica