Doar adevarul

Doar adevarul - Anna Politkovskaia
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDoar adevarul
Comanda acum "Doar adevarul - Anna Politkovskaia " de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Pana in octombrie 2006, cand a fost asasinata, Anna Politkovskaia dobandise o faima internationala pentru reportajele din razboaie le cecene si pentru curajoasa demascare a coruptiei la nivel de stat din Rusia. Doar adevarul este o culegere a celor mai bune articole publicate de ea in Novaia gazeta intre 1999 si 2006.
Cartea ilustreaza spectrul larg al reportajelor sale, dar cuprinde si articole despre politicieni, oligarhi si cetateni obisnuiti. O sectiune aparte o constituie interviurile si intalnirile cu lideri occidentali, printre care Lionel Jospin, Tony Blair, George W. Bush, sau cu exilati rusi ca Boris Berezovski, Ahmed Zakaev si Vladimir Bukovski. Cateva dintre scrierile sale non-politice ii dezvaluie personalitatea incantatoare.
Doar adevarul s-a dorit a fi un tribut adus integrita?ii ?i curajului Annei Politkovskaia. Pericolele pe care le-a infruntat si amenintarile la care a fost supusa in decursul activitatii sale au fost deseori omise sau minimalizate. Spiritul autoarei va dainui prin forta sa inspiratoare, trezind la realitate constiinta civica pentru apararea drepturilor sacre ale omului.

Cunoscuta de multi ca fiind "constiinta morala pierduta a Rusiei ", Anna Politkovskaia a fost corespondent special pentru ziarul rus Novaia gazeta, fiind rasplatita cu multe premii pentru articolele ei. Este autoarea cartilor Un razboi murdar, Rusia lui Putin (aparuta la Editura Meditatii in 2008) si Jurnal rusesc (Editura Meteor Press, 2010).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Doar adevarul
Cartea Doar adevarul in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Doar adevarul - Anna Politkovskaia " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Istoria familiei romane - Florica Mihut Bohiltea Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Florica Mihut Bohiltea
19,00 lei
Ghid Pentru Studiul Istoriei Moderne - Roberto Bizzocchi Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Roberto Bizzocchi
26,91 lei
Intelectuali Romani In Arhivele Comunismului - Dan Catanus, Mioara Anton, Ana-Maria Catanus, Alexandru-Murad Mironov, Nicoleta Raluca Spiridon Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Dan Catanus, Mioara Anton, Ana-Maria ...
44,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie