Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara

Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara - Nicolae Calomfirescu (sub redactia)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDisfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara
Comanda acum "Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara - Nicolae Calomfirescu (sub redactia)" de pe libraria ishop la pretul de 39,35 lei
Descriere carte:

Prezentare: Acest ghid clinic este o lucrare unitara prin tema abordata - disfunctia erectila - care este numai o parte din complexa problematica a disfunctiilor sexuale masculine. Lucrarea nu poate si nu si-a propus sa epuizeze subiectul, este doar un ABC. Fiecare capitol a fost scris de profesionisti valorosi, ceea ce fundamenteaza principiul echipei interdisciplinare. Asadar, cea mai mare valoare a acestei carti este spiritul de echipa multidisciplinara in care se abordeaza problema, in scopul rezolvarii cazurilor si reducerii necazurilor pacientilor. Deci, lucrarea este folositoare tuturor celor interesati personal sau profesional, pentru a contribui la informarea de care avem nevoie cu totii.

Cuprins: Anatomia si fiziologia erectiei. Epidemiologia D.E. Ultrasonografia Doppler in diagnosticul D.E. Tratamentul medical. Diagnostic si siguranta cardiovasculara in D.E. Bolile metabolice si D.E. Hipogonadism D.E. Psihosexualitatea. D.E. in psihiatrie. Interrelatia LUTS/HBP D.E. D.E. indusa medicamentos.

Adresabilitate: Medici specialisti urologi, endocrinologi, psihologi, farmacisti, psihoterapeuti, medici internisti si cardiologi, psihiatri, publicul larg.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara
Cartea Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Disfunctia erectila. Ghid clinic de abordare multidisciplinara - Nicolae Calomfirescu (sub redactia)" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Durerile de spate - Helen Brodge Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Helen Brodge
15,11 lei
Ateroscleroza cerebrala ischemica - Leon Danaila, Viorel Pais Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Leon Danaila, Viorel Pais
103,55 lei
Medicina legala - Valentin Iftenie Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina umana
Valentin Iftenie
37,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina umanaCarti recomandate din categoria Medicina umana