Discursul puterii

Discursul puterii - Constantin Salavastru
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDiscursul puterii
Comanda acum "Discursul puterii - Constantin Salavastru" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Puterea atrage. Cu cat este mai mare, cu atat eforturile pentru amplificarea ei sunt mai consistente. Puterea este considerata un triumf al personalitatii, este vazuta adesea ca o incununare a geniului individului sau grupului. Nu exista, se pare, alta cale mai eficienta de a ajunge in intimitatea puterii sau chiar in instapanirea ei decat aceea a discursivitatii. Fie ca e vorba de o relatie discursiva dialogala (dezbaterea platformei candidatului cu alegatorii sai), fie ca e vorba de o interventie discursiv monologala (discursul presedintelui privind starea natiunii), in fiecare dintre situatiile invocate se urmareste legitimarea unei aspiratii, a unei masuri, in general, a unui act de putere. Poate ca e greu sa gasim ceva mai de pret pentru sublinierea necesitatii echilibrului in acest joc permanent al insului cu puterea decat aceste cuvinte ale lui B. de Jouvenel: manuirea puterii sau a influentei trebuie, in cazul unui om cu adevarat bun, sa fie insotita de o teama constanta de a abuza de ea, de indoieli privind scopul urmarit si de scrupule privind metodele ce trebuie folosite.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Discursul puterii
Cartea Discursul puterii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Discursul puterii - Constantin Salavastru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Psihologia comunicarii. Teorii si metode - Jean-Claude Abric Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Jean-Claude Abric
26,12 lei
Cum sa devii un bun PR - Moi Ali Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Moi Ali
17,67 lei
Duhovnicul Maicilor - Damian Stanoiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Damian Stanoiu
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare