Introducere in teoria comunicarii Modele si aplicatii

Introducere in teoria comunicarii 
 Modele si aplicatii - Marinescu Valentina
Pret: 37,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntroducere in teoria comunicarii 
 Modele si aplicatii
Comanda acum "Introducere in teoria comunicarii 
 Modele si aplicatii - Marinescu Valentina" de pe libraria ishop la pretul de 37,90 lei
Descriere carte:
Prezenta carte este un manual care se adreseaza in principal studentilor, cautand sa ii familiarizeze cu disciplina universitara ?Introducere in Teoria Comunicarii".

Cartea cauta sa ofere o problematizare a materiei, luand in considerare nevoile unui receptor specific - studentul interesat de comunicare - si sa faca apel la modalitatea sa de intelegere, plus creativitatea sa.

Lucrarea cuprinde atat o prezentare a abordarilor teoretice specifice stiintelor comunicarii cat si exercitii prin care acestea sunt ?puse la lucru". O sectiune speciala este dedicata solutiilor la exercitiile propuse.

Cartea este scrisa in intentia de a fi utila atat studentilor care studiaza pentru prima data comunicarea, cat si cititorilor care intentioneaza sa aprofundeze o serie de aspecte legate de acest domeniu academic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Introducere in teoria comunicarii 
 Modele si aplicatii
Cartea Introducere in teoria comunicarii 
 Modele si aplicatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Introducere in teoria comunicarii Modele si aplicatii - Marinescu Valentina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Branding Romania. Cum (ne)promovam imaginea de tara - Alina Dolea, Adriana Tarus Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Alina Dolea, Adriana Tarus
22,80 lei
Tehnici de comunicare in social media - Horea Mihai Badau Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Horea Mihai Badau
23,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare