Din virful degetelor

Din virful degetelor - Sarah Waters
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDin virful degetelor
Comanda acum "Din virful degetelor - Sarah Waters" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Din virful degetelor continua seria romanelor gay in care autoarea reia teme clasice ale romanului victorian englez. Sue Trinder este o orfana crescuta in cel mai rau famat cartier al Londrei. Cind Domnu, un escroc prieten de-al casei, ii face o propunere avantajoasa, Sue hotaraste sa conforme asteptarile celor care au ocrotit-o: nu trebuie decit sa cistige increderea unei domnisoare naive dintr-un conac de la tara si sa il ajute pe Domnu s-o cucereasca si sa puna mina pe averea ei. Dar dupa ce Sue ajunge sa o cunoasca pe victima inselaciunii planuite, evenimentele iau o turnura neasteptata... Un roman dickensian, plin de suspans si de rasturnari spectaculoase.

?Uneori poti sa invidiezi un prieten pentru ca n-a citit inca un anumit roman, g?ndindu-te la placerea ce il asteapta. Ei bine, Din virful degetelor se inscrie in aceasta categorie de carti. Consistent, intunecat, palpitant prin neasteptatele rasturnari de situatie, acest roman ofera cititorului o experienta pe care n-o va uita prea curind.? ( Guardian )

? Cartea anului 2003 in Marea Britanie: ?Consistent, intunecat, palpitant prin neasteptatele rasturnari de situatie, acest roman ofera cititorului o experienta pe care n-o va uita prea curind.? (Guardian)
? Romanul, nominalizat la Booker Prize si Orange Prize in 2002, a fost ecranizat de BBC intr-un serial de succes, nominalizat la premiile BAFTA, in 2006
?  In 2003, Sarah Waters a aparut pe lista celor mai buni tineri romancieri britanici publicata de revista Granta si a fost desemnata scriitoarea anului la British Book Awards: ?Sarah Waters are un talent narativ rar printre scriitorii generatiei ei.? (Independent on Sunday)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Din virful degetelor
Cartea Din virful degetelor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Din virful degetelor - Sarah Waters" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Profesorul - John Katzenbach Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Katzenbach
37,90 lei
In numele mamei - Erri De Luca Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Erri De Luca
10,80 lei
Diamantele negre - Jokai Mor Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Jokai Mor
28,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala