Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei

Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei - Dr. Rudolph Ballentine
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei
Comanda acum "Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei - Dr. Rudolph Ballentine" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
Colectia ?Sa fii sanatos? deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Dieta si nutritie este o carte extrem de complexa, care cuprinde o perspectiva holistica (atat din punct de vedere oriental, cat si occidental) asupra unuia dintre cele mai importante aspecte ale mediului ecologic: alimentatia. Miscarea anumi-tor minerale si compusi de natura vegetala sau animala in interiorul organismului uman este cunoscuta, in general, sub numele de nutritie.

Dr. Rudolph Ballentine , un cunoscut specialist in domeniul medicinei alternative si complementare, trateaza acest subiect cu mare rigurozitate, dar si cu o rara bogatie de nuante, imbinand cunoasterea stiintifica actuala cu o traditie milenara, extrem de valoroasa.

Sectiunile acestui volum furnizeaza cititorului informatii exacte si utile legate de o istorie a tipurilor de alimentatie occidentala, descrierea amanuntita a elemen-telor esentiale din alimente (vitamine, minerale, proteine, grasimi, carbohidrati), sfaturi privind alcatuirea unei diete echilibrate, stadiile (transformarile) prin care trece hrana in interiorul organismului uman, o abordare ayurvedica a alimentatiei, precum si o prezentare a efectelor pe care le au alimentatia si obiceiurile ali-mentare asupra mintii, emotiilor si constiintei.

Stilul concis si clar al cartii completeaza aceasta perspectiva cuprinzatoare asupra diverselor fatete ale nutritiei si ale relatiei dintre dieta si starea de bine fizica si psiho-emotionala.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei
Cartea Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dieta si nutritie. O abordare ayurvedica a alimentatiei - Dr. Rudolph Ballentine" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pofta buna. Alimente ce previn si insanatosesc - Dr. Jorge D. Pamplona Roger Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Dr. Jorge D. Pamplona Roger
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie