Dictionarul de sinonime al limbii romane

Dictionarul de sinonime al limbii romane - Luiza Seche
Pret: 19,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionarul de sinonime al limbii romane
Comanda acum "Dictionarul de sinonime al limbii romane - Luiza Seche" de pe libraria ishop la pretul de 19,95 lei
Descriere carte:
Inca de la prima sa aparitie (1982), Dictionarul de sinonime al limbii romane s-a impus ca fiind cea mai buna lucrare din domeniu, singura care a reusit organizarea bogatului material sinonimic romanesc pe o baza stiintifica noua - sinonimie pe sensuri si, in interiorul fiecarui sens, sinonimie marcata stilistic, diacronic si regional. Pentru a nu ramane ambigue, sensurile respective au fost ilustrate cu scurte contexte, de o forma cat mai simpla. Anii scursi de la publicarea lucrarii au insemnat aparitia unor noi izvoare si dezvoltarea relatiilor sinonimice din limba roman, impunand cu titlul de necesara aceasta noua editie - revizuita si adaugita - a dictionarului. Pentru toti cei care doresc sa afle ce cuvinte se mai pot folosi intr-o imprejurare sau alta - si aici ne gandim la elevi, studenti, profesori, traducatori, ziaristi, editori, cat si la cei preocupati de rezolvarea atat de popularelor integrame sau rebusuri - Dictionarul de sinonime al limbii romane se va dovedi cel mai potrivit ajutor, un instrument care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de lucru a nici unei persoane interesate in folosirea corecta a limbii romane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionarul de sinonime al limbii romane
Cartea Dictionarul de sinonime al limbii romane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionarul de sinonime al limbii romane - Luiza Seche" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane pentru elevi - Constantinescu- Dobridor Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare ale limbii romane
Constantinescu- Dobridor Gheorghe
14,25 lei
Dictionar de sinonime - Angela Iconaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare ale limbii romane
Angela Iconaru
7,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare ale limbii romaneCarti recomandate din categoria Dictionare ale limbii romane