Dictionar de sinonime si antonime in context

Dictionar de sinonime si antonime in context - Cristiana Aranghelovici
Pret: 15,53 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de sinonime si antonime in context
Comanda acum "Dictionar de sinonime si antonime in context - Cristiana Aranghelovici" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
Dictionarul se adreseaza elevilor si cadrelor didactice, precum si publicului larg, propunandu-le un mod practic de abordare a relatiilor de sinonimie si de antonimie: intelegerea prealabila a contextelor in care apar cuvintele, pentru a stabili clar sensul acestora si, in consecinta, pentru a gasi sinonimele si antonimele adecvate.
Prezentarea in context a cuvintelor cu sensuri diferentiate, cu sinonime si antonime specifice, este esentiala pentru cunoasterea proprietatii termenilor, pentru constientizarea bogatiei lor semnatice si pentru o mai buna intrebuintare, in vorbire sau in scris, a cuvintelor.

DESPRE AUTOARE
Cristiana Aranghelovici este absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti, iar in prezent este cercetator la Institutul de Lingvistica "Iorgu Iordan - Al. Rosetti" din Bucuresti.
A publicat un "Indreptar ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane" (Ed. Saeculum Vizual, 2007), un "Dictionar de despartire in silabe" (Ed. NICULESCU, 2008) si este coautoare la "Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane" (DOOM, ed. a II-a, 2005).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de sinonime si antonime in context
Cartea Dictionar de sinonime si antonime in context in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de sinonime si antonime in context - Cristiana Aranghelovici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar esential de sinonime al limbii romane  - Liliana Agache, Nicoleta Petuhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare ale limbii romane
Liliana Agache, Nicoleta Petuhov
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare ale limbii romaneCarti recomandate din categoria Dictionare ale limbii romane