Dictionar esential de sinonime al limbii romane

Dictionar esential de sinonime al limbii romane  - Liliana Agache, Nicoleta Petuhov
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar esential de sinonime al limbii romane
Comanda acum "Dictionar esential de sinonime al limbii romane  - Liliana Agache, Nicoleta Petuhov" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Autoarele ne propun un dictionar cu functionalitate multipla, care se adreseaza vorbitorilor cu un grad mediu de cultura, deci are in vedere in principiu limbajul literar standard, cuvinte din limba curenta, mergand de la limbajul literar pana la cel popular sau familiar. Este de remarcat ca in lista de termeni figureaza, inainte de toate, cuvinte apartinand vocabularului activ al limbii, cu accent pe neologisme, ceea ce ii asigura un caracter actual si modern.

Dictionarul esential de sinonime al limbii romane (DES) are o indiscutabila utilitate practica, deoarece ofera solutii simple si rapide celor interesati de ameliorarea si diversificarea modului de exprimare. In acelasi timp, dictionarul este usor de consultat si pune in evidenta bogatia sinonimica a limbii romane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar esential de sinonime al limbii romane
Cartea Dictionar esential de sinonime al limbii romane  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar esential de sinonime al limbii romane - Liliana Agache, Nicoleta Petuhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare ale limbii romaneCarti recomandate din categoria Dictionare ale limbii romane