Dictionar de psihologie

Dictionar de psihologie - Norbert Sillamy
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de psihologie
Comanda acum "Dictionar de psihologie - Norbert Sillamy" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
Dictionarul de psihologie al lui Norbert Sillamy, membru al Societatii Franceze de Psihologie, cuprinde 1 100 de articole care ofera cititorului o informatie concisa si exacta din domeniul psihologiei.
O parte importanta a dictionarului aparut sub egida prestigioasei Edituri Larousse este consacrata pedagogiei si educatiei, deoarece multi parinti, profesori si educatori sunt confruntati cu termeni tehnici sau cu sigle carora nu le cunosc sensul exact. Psihanaliza, biotipologia, caracterologia sunt si ele dezvoltate, spre a-i permite cititorului o informatie concisa, insa exacta, asupra acestor discipline adesea pe nedrept ignorate.
In afara de aceasta, orice cititor va gasi in dictionar informatii privind neuropsihiatria, etiologia sau statistica. Cu acordul editorului francez, in versiunea romaneasca au fost introduse 23 de articole consacrate unora dintre cele mai reprezentative personalitati ale psihologiei si neuropsihologiei romanesti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de psihologie
Cartea Dictionar de psihologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de psihologie - Norbert Sillamy" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de ghicitori Cinel-cinel - Constantin Mohanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Constantin Mohanu
9,41 lei
Dictionar Tematic German  - Miruna Bolocan Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Miruna Bolocan
11,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate