Dictionar de media

Dictionar de media - Larousse
Pret: 18,13 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de media
Comanda acum "Dictionar de media - Larousse" de pe libraria ishop la pretul de 18,13 lei
Descriere carte:
Ultimele doua decenii ale secolului al XX-lea au fost dominate de explozia multimedia si de retelele informatice.
Acest Dictionar de Media , aparut la Editura Larousse sub coordonarea lui Francis Balle, unul din cei mai buni specialisti in domeniu, autor al clasicei Media si societate (1980), nu-si propune sa fie numai o trecere in revista a evolutiilor recente din acest domeniu. De la tipar la retele informatice, de la Gutnberg la Bill Gates, el ofera prin cele 2500 de articole - care au legatura cu discipline foarte diferite ca tehnologia, sociologia, dreptul, istoria, stiintele politice, economia - o panorama completa a media.
Este un dictionar de referinta, "totul intr-unul" pentru media, asociind vocabular tehnic, denumiri de institutii, concepte din domeniul stiintelor informatiei si comunicarii, biografii ale marilor personalitati ale presei, televiziunii si multimedia, de la "AB Sat" la "zona de acoperire". In anexe, ni se ofera un lexic roman-francez-englez.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de media
Cartea Dictionar de media in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de media - Larousse" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de biologie - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Larousse
12,43 lei
Dictionar roman-englez de medicina si biologie - Corneliu Nastase, Viorica Nastase, Ion Nastase, Veronica Nastase Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Corneliu Nastase, Viorica Nastase, Io...
20,20 lei
Mic dictionar de terminologie biblica italian-roman - Nicoleta Presura Calina , Mihai Valentin Vladimirescu , Claudia Alstani , Monica Dinu , Lavinia Ionescu , Cristina Bichea , Cristina Barbu , Olga Croitoru , Madalina Marghidan , Irina Barsan , Anca Paraschivescu , Carmen Fageteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Nicoleta Presura Calina , Mihai Valen...
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate