Dictionar de mari muzicieni

Dictionar de mari muzicieni - Antoine Golea
Pret: 52,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de mari muzicieni
Comanda acum "Dictionar de mari muzicieni - Antoine Golea" de pe libraria ishop la pretul de 52,25 lei
Descriere carte:
Dictionarul prezinta articole despre viata si opera a peste 1000 de compozitori din intreaga lume care se inscriu in cadrul traditiei "clasice". Nu se gasesc in aceasta lucrare compozitori de music-hall, de jazz, blues sau folk, de pop sau rock. A fost rezervat un spatiu destul de amplu compozitorilor contemporani, care, ca si cei din trecut, sunt abordati dintr-o perspective internationala.Pentru toti compozitorii inclusi in dictionar, lucrarile principale sunt amintite pe parcursul articolului, iar pentru cei mai importanti aceste lucrari sunt comentate mai pe larg. Articolele furnizeaza informatii despre cariera compozitorului, despre stilul si productiile sale muzicale si ii contureaza locul in istoria muzicii.Traducatoarea a dat curs permisiunii acordate de Editura Larousse de a include in carte creatori romani, refacand articolele deja existente intr-o proportionare corespunzatoare cu restul compozitorilor din secolul XX mentionati in dictionar si introducand aproximativ 80 de nume de creatori romani care au contribuit la formarea si evolutia tinerei scoli muzicale romanesti.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de mari muzicieni
Cartea Dictionar de mari muzicieni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de mari muzicieni - Antoine Golea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de filosofie - Oxford Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Oxford
35,15 lei
Dictionar de anagrame - Nicolae Amariei Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Nicolae Amariei
15,53 lei
Dictionar de antonime ale limbii engleze - Dan Dumitrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Dan Dumitrescu
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate