Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze

Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze - Horia Hulban (coord. )
Pret: 85,45 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de sinonime comentate ale limbii engleze
Comanda acum "Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze - Horia Hulban (coord. )" de pe libraria ishop la pretul de 85,45 lei
Descriere carte:
Cu peste 10.000 de cuvinte-titlu, Dictionarul de sinonime comentate ale limbii engleze este un instrument util pentru imbogatirea si perfectionarea cunostintelor de limba engleza. Fiecare serie de sinonime e insotita de explicatii cu privire la contextul in care acestea trebuie folosite si la registrul limbii caruia ii apartin. Veti sti astfel care cuvinte sunt literare si care sunt colocviale, care sunt neologisme, eufemisme sau fac parte din argou. Dictionarul se adreseaza atat elevilor, studentilor si profesorilor, cat si traducatorilor si autodidactilor.

La realizarea acestui volum, alaturi de Horia Hulban, au participat: Rodica Albu, Svetlana Angheloni, Carmen Ciobanu, Lucretia Cirloanta, Ligia Constantinescu, Michael Frohlich, Calina Gogalniceanu, Tamara Lacatusu, Eugen Stirbu, Areta Voroniuc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze
Cartea Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de sinonime comentate ale limbii engleze - Horia Hulban (coord. )" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de biologie - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Larousse
12,43 lei
Dictionar Explicativ It & C - Gabriel Florian Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Gabriel Florian
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate