Dictionar de biologie

Dictionar de biologie - Oxford
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de biologie
Comanda acum "Dictionar de biologie - Oxford" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Dictionarul se adreseaza profesorilor, studentilor si elevilor din clasele superioare, precum si tuturor celor interesati de diverse aspecte ale stiintelor naturii. Este util, de asemenea, celor care se pregatesc pentru o bursa de studii de specializare in Marea Britanie si S.U.A.Cuprinde 4000 de articole, tratate in concordanta cu cele mai noi date stiintifice, care dau definitii clare si concise ale termenilor esentiali si ale principalelor concepte din domeniul biologiei, biochimiei si biofizicii.Se remarca abordarea moderna a problematicii referitoare la biologia moleculara, biologia genetica (inclusiv ingineria genetica), studierea comportamentului animal; o serie de articole au in vedere aspecte noi legate de evolutia lumii vii sau de modificarile globale ale mediului.Dictionarul este insotit de un glosar care cuprinde echivalentul romanesc al termenilor de specialitate din limba engleza, deosebit de util pentru cititorii romani care consulta diferite publicatii aparute in strainatate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de biologie
Cartea Dictionar de biologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de biologie - Oxford" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionarul Esoterismului - Pierre Riffard Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Pierre Riffard
0,00 lei
Dictionar de geografie fizica  - Mihai Ielenicz si colaboratorii Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Mihai Ielenicz si colaboratorii
16,62 lei
Oxford. Dictionar de fizica - Oxford Press Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Oxford Press
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate