Dictionar de administratie publica. Editia 3

Dictionar de administratie publica. Editia 3 - Anton P. Parlagi
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar de administratie publica. Editia 3
Comanda acum "Dictionar de administratie publica. Editia 3 - Anton P. Parlagi" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Dictionarul de Administratie Publica este prima si singura lucrare publicata in acest domeniu, tratand peste 1000 de termeni, principii si concepte specifice activitatii administratiei publice nationale si europene. Ajuns la a treia editie, dictionarul revazut si adaugit, prezinta interes teoretic atat pentru elevii din cadrul liceelor cu profil administrativ si al studentilor din facultatile de administratie publica, cat si pentru masteranzii si doctoranzii din domeniul stiintelor sociale si administrative.

 Dictionarul este de un real interes practic pentru functionarii publici din ministere, autoritati de reglementare, consilii judetene, municipale si comunale, prefecturi, primarii, institutii si servicii publice. Lucrarea are si valoare metodologica, intrucat explica notiunile de tehnica administrativa necesare elaborarii, redactarii, comunicarii, modificarii si aplicarii deciziilor autoritatilor administratiei publice la nivel central si local. Trebuie mentionat, de asemenea, aportul epistemologic al dictionarului care include notiuni de filosofie a dreptului administrativ de ultima generatie, cum sunt: politonomie, socionomia, deontonomie, isopolitie, tehnonomie, isocratie etc. Nu in ultimul rand trebuie mentionat faptul ca in dictionar sunt tratate institutii europene, precum si principii si reguli de organizare si functionare a serviciilor comunitare de utilitati publice, absolut necesare in activitatea de implementare a acquis-ului comunitar. Pentru persoanele interesate in finantarea unor proiecte cu fonduri structurale nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana, dictionarul asigura informatii suficiente si pertinente din acest domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar de administratie publica. Editia 3
Cartea Dictionar de administratie publica. Editia 3 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar de administratie publica. Editia 3 - Anton P. Parlagi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept administrativ. Editia 3 - Trailescu Anton Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept administrativ
Trailescu Anton
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept administrativCarti recomandate din categoria Drept administrativ