Dictionar Explicativ It & C

Dictionar Explicativ It & C - Gabriel Florian
Pret: 26,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar Explicativ It & C
Comanda acum "Dictionar Explicativ It & C - Gabriel Florian" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
Lucrarea este binevenita pe piata editoriala, in conditiile in care, in prezent, tehnologia informatiei a patruns in toate domeniile vietii sociale si la toate nivelele, prefigurand astfel societatea informationala in care toate activitatile vor implica utilizarea sistemelor electronice de calcul. Ca urmare a cresterii importantei si volumului informatiilor, trebuie asigurat accesul larg si rapid la informatie a tuturor celor direct interesati.
In acest scop, Dictionarul explicativ IT&C ofera suportul tehnic, explicativ, necesar perfectionarii continue, imbinand facilitatile oferite de tehnologia informatiei, tehnologia comunicatiilor si productia de informatii digitale.
Termenii tehnici, uzuali, descrisi in lucrare, acopera o plaja intinsa a terminologiei IT&C, fiind oferite atat descrieri tehnice explicite, cat si capacitati de intelegere extrem de functionale. Dictionarul explicativ IT&C este structurat in patru capitole relevante pentru domeniul abordat: Hardware, Software, Multimedia si Comunicatii.

Nascut in anul 1982, Gabriel Florian este absolvent al Facultatii de Matematica-Informatica, Universitatea Spiru Haret, promotia 2005. Experienta profesionala a autorului este legata de domeniul jurnalistic, prin multiple stagii de pregatire, in grafica - stiri intr-un departament de televiziune, respectiv intr-o redactie editoriala, ca redactor IT&C.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar Explicativ It & C
Cartea Dictionar Explicativ It & C in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar Explicativ It & C - Gabriel Florian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar de ghicitori Cinel-cinel - Constantin Mohanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Constantin Mohanu
9,41 lei
Dictionar de marketing si de afaceri - Constantin Nita , Marius Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Constantin Nita , Marius Popescu
8,55 lei
Ilustri Francmasoni - Emilian Dobrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Emilian Dobrescu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate