Dictionar De Droguri

Dictionar De Droguri - Dragan Jenica
Pret: 22,89 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDictionar De Droguri
Comanda acum "Dictionar De Droguri - Dragan Jenica" de pe libraria ishop la pretul de 22,89 lei
Descriere carte:

Prin cei aproximativ 6.500 de termeni pe care ii contine, dictionarul se doreste un summun cat mai explicit si complet de date si informatii legate de droguri, permitand celor care il consulta sa inteleaga si sa dimensioneze corect fenomenul creat de stupefiante si substantele psihotrope.
Lucrarea, cu evident caracter enciclopedic, se adreseaza publicului larg care se confrunta cu uimire si curiozitate cu aspectele legate de consumul abuziv si traficul ilicit de droguri, iar pe de alta parte tuturor celor care, în virtutea responsabilitatilor profesionale (pedagogi, medici, juristi, lucratori sociali, politisti), se vor pleca asupra lui in scopul insusirii terminologiei corecte.
Dictionarul cuprinde si notiuni de data recenta privind eforturile desfasurate de autoritatile competente romanesti de a preveni si combate fenomenul creat de droguri si care au la baza noile conventii internationale la care tara noastra este parte.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dictionar De Droguri
Cartea Dictionar De Droguri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dictionar De Droguri - Dragan Jenica" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar Economic Englez-Roman - Dan Dumitrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare specializate
Dan Dumitrescu
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare specializateCarti recomandate din categoria Dictionare specializate