Diavolul din Milano

Diavolul din Milano - Martin Suter
Pret: 23,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDiavolul din Milano
Comanda acum "Diavolul din Milano - Martin Suter" de pe libraria ishop la pretul de 23,40 lei
Descriere carte:
Roman tradus in peste douazeci de limbi, distins cu Friedrich Glauser Preis in 2007 si nominalizat pe lista scurta la International Dagger Award in 2008.

Dupa ce sotul incearca s-o omoare, Sonia se retrage la hotelul ... Gamander din Alpii elvetieni, ca sa uite gustul amarui al iubirii dezamagite si al tradarii, pe care nici macar sordida experienta a drogurilor n-a izbutit sa-l indulceasca. Insa durerea, sau trauma, sau trip-ul cu LSD i-au dereglat simturile -- acum simte, miroase si vede sunetele si are impresia ca lumea asa cum o stie incepe sa-si piarda contururile. In plus, zilele ii sunt tulburate de evenimente din ce in ce mai bizare, oglindite intr-o legenda straveche, aceea a diavolului din Milano, care iti cere sufletul in schimbul fericirii pe care divinitatea de multe ori ti-o refuza. Otravita de banuieli, tanara incearca sa dezlege misterul intamplarilor stranii care tes o plasa din ce in ce mai stransa in jurul ei si din care nu mai reuseste sa scape. Poate o noua poveste de dragoste sa stearga urmele dureroase ale celei vechi si sa rupa blestemul nefericirii care pare ca o urmareste pe Sonia?Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Diavolul din Milano
Cartea Diavolul din Milano in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Diavolul din Milano - Martin Suter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Toamna patriarhului - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
0,00 lei
Cartea rasului si a uitarii - Kundera Milan Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kundera Milan
21,60 lei
Canisul Divei - Krausser Helmut Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Krausser Helmut
15,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala