Viata mortilor e in noi

Viata mortilor e in noi  - Lorette Nobecourt
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roViata mortilor e in noi
Comanda acum "Viata mortilor e in noi  - Lorette Nobecourt" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Nortatem este eroul cartii. El vine din umbra si din lumina. Imi este atat de familiar, incat nici nu stiu cum a ajuns pana la mine. Mi se pare ca-l cunosc dintotdeauna. Cu el, am patruns dincolo de amintiri, am alergat spre alte istorii, alte tari, alte genuri, insotita - intotdeauna si peste tot - de aceeasi sete. Lorette Nobecourt

Dupa sinuciderea prietenului sau din copilarie, Nortatem se retrage intr-o cabana din Vermont. Departe de lume, el fumeaza, bea, face plimbari si rascoleste amintiri. Cartea 7 , o lucrare ebraica anonima, veritabil ghid spiritual, il ajuta in final sa se salveze. Existenta personajului pare contaminata de fiinte fantasmagorice, ivite din imaginatia sa, din paginile cartii sau din amintiri, irealul furisandu-se insidios in cotidian. Pentru a ajunge insa aici, trebuie sa parcurga etape necesare dintr-o veritabila calatorie initiatica, trecand printr-o lume populata de fantasme, de fiinte mistice si mitice. La capatul unui drum interior zbuciumat, dupa experiente neasteptate si trairi dureroase, isi gaseste impacarea cu lumea si alinarea conflictelor intime. Un roman profund si puternic, tesut din fire subtile care leaga legenda de zilele banale ale vietii, intr-un decor straniu si nu intotdeauna prietenos.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Viata mortilor e in noi
Cartea Viata mortilor e in noi  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Viata mortilor e in noi - Lorette Nobecourt" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cronica pasarii-arc - Haruki Murakami Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Haruki Murakami
37,95 lei
Virusul - Hari Kunzru Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Hari Kunzru
25,60 lei
Sanin - Mihail Artabasev Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Mihail Artabasev
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala