Diavolul Infiat De Dumnezeu. Al Doilea Adevar

Diavolul Infiat De Dumnezeu. Al Doilea Adevar - Chiril Tricolici
Pret: 24,52 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDiavolul Infiat De Dumnezeu. Al Doilea Adevar
Comanda acum "Diavolul Infiat De Dumnezeu. Al Doilea Adevar - Chiril Tricolici" de pe libraria ishop la pretul de 24,52 lei
Descriere carte:
Cartea este un roman fresca, in masura in care eroul traverseaza medii extrem de diverse, si roman-fluviu, in sens de intindere pe parcursul ultimilor saizeci de ani a destinului, deosebit de sinuos, al personajului principal. Scrisa in expresia traditionala, dar si iesind din tiparele acesteia cand este folosita formula de ?roman in roman" sau cand fictiunea se intrefereaza cu personajele reale, cartea se prezinta astfel ca o compozi?ie remarcabila. Atat prin limpiditatea sa patrunzatoare cat si prin cea a stilului, dominat de dialoguri vii, pitoresti, precum si printr-o desfasurare alerta, plina de dinamism.

Scriitorul porneste de la viata imediata, transcrie, nu transfigureaza atrebuindu-si - cum tine insusi sa sublinieze - rolul de grefier al existentei celor din jur, rolul de scrib. Intr-o convorbire (ale carei fragmente sunt reproduse pe ultimile pagini ale volumului), celebrul scriitor ceh, stabilit la Paris, Milan Kundera spune ca omul si lumea sunt legate ca melcul de cochilia lui. Fapt demonstrat cat se poate de clar in prezentul roman - tot ce constituie existenta autentica dobandeste relief precis. Romanul lui Chiril Tricolici se impune prin vigoare si prin, mai ales, investigarea sigura a realitatii. DIAVOLUL INFIAT DE DUMNEZEU este o carte puternica, densa, grava, si substantiala despre viata contemporana.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Diavolul Infiat De Dumnezeu. Al Doilea Adevar
Cartea Diavolul Infiat De Dumnezeu. Al Doilea Adevar in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Diavolul Infiat De Dumnezeu. Al Doilea Adevar - Chiril Tricolici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cite ceva despre Postmodernism - Richard Appignanesi, Chris Garratt Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Richard Appignanesi, Chris Garratt
13,30 lei
Cine suntem noi? - Vladimir Megre Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Vladimir Megre
20,71 lei
Cartea codurilor - Singh Simon Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Singh Simon
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica