Diana - In Cautarea Iubirii

Diana - In Cautarea Iubirii - Andrew Morton
Pret: 31,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDiana - In Cautarea Iubirii
Comanda acum "Diana - In Cautarea Iubirii - Andrew Morton" de pe libraria ishop la pretul de 31,41 lei
Descriere carte:
- detalii nepublicate de pe inregistrarile discutiilor Diana-Morton - cercetari noi, aprofundate, interviuri inedite, in exclusivitate. - cartea definitiva a ultimilor ani de viata ai printesei Diana, scrisa de biograful pe care ea insasi l-a ales. Aceasta noua carte, ce include detalii nepublicate pana acum de pe banzile ale dialogului Diana-Morton, este alcatuita pe baza unor cercetari extinse urmarind pistele indicate de interviurile in exclusivitate obtinute de autor. Este „Cartea Cartilor” ultimilor ani ai vietii Dianei, printesa de Wales. Cand Andrew Morton publica faimoasa biografie a Dianei – Diana: Povestea adevarata – cartea avea sa dezlantuie o adevarata nebunie in media, zdruncinand serios familia regala si ierarhia Palatului, lovind ordinea britanica la temelia ei. Dupa ce s-a confirmat aparitia cartii cu acordul deplin al printesei, acest bestseller mondial a fost recunoscut ca biografie oficiala. Dar, la acea vreme biografia nu avea cum sa fie completa. Date fiind circumstantele disparitiei Dianei si evenimentele care s-au petrecut dupa moartea ei, numele printesei este din nou in lumina reflectoarelor. Au iesit la iveala personaje noi, ca James Hewitt, majordomul ei, Paul Burrell si valetul printului Charles, Michael Fawcett, iar comentariile surprinzatoare facute de Diana in convorbirile sale cu Morton, care nu fusesera publicate pana acum, au devenit extrem de importante in derularea evenimentelor. Prieteni apropiati, sfatuitori si colegi, intervievati acum, la peste sase ani de la moartea printesei, s-au simtit mai in largul lor sa vorbeasca despre ea decat inainte. Diana: In cautarea iubirii este cartea care are ultimul cuvant asupra celei mai importante perioade din scurta viata a Dianei, cea mai iubita figura a timpurilor noastre. Andrew Morton este un biograf de faima mondiala, bucurandu-se de o larga recunoastere ca fiind printre cei mai rafinati scriitori-investigatori ai timpului nostru. Controversata si rasunatoarea carte biografica: Diana: Povestea ei adevarata a schimbat perceptia publica despre monarhia britanica. De-a lungul anilor, Morton a primit nenumarate premii, printre care acelea de Autorul Anului, Reporterul special al Anului sau Stirea Anului , precum si alte distinctii pentru meseria sa de jurnalist.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Diana - In Cautarea Iubirii
Cartea Diana - In Cautarea Iubirii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Diana - In Cautarea Iubirii - Andrew Morton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Eu si Dali. Poveste suprarealista - Stan Lauryssens Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Stan Lauryssens
25,60 lei
Parisul nu are sfarsit - Enrique  Vila-Matas  Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Enrique Vila-Matas
19,99 lei
Tolstoi - Romanul unei drame - Ion Ianosi Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Ion Ianosi
34,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica