Diabetul de la A la Z

Diabetul de la A la Z - Asociatia Americana de Diabet
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDiabetul de la A la Z
Comanda acum "Diabetul de la A la Z - Asociatia Americana de Diabet" de pe libraria ishop la pretul de 20,43 lei
Descriere carte:
Diabetul este, fara indoiala, una dintre cele mai grave boli cronice, numarul de cazuri inregistrate crescand de la o zi la alta cu repeziciune. Persoanele care sufera de diabet, dar si familiile si prietenii lor, vor gasi in cartea aceasta un ajutor pretios in tratarea bolii si in adaptarea la schimbarile stilului de viata pe care ea le provoaca. Editata de Asociatia Americana de Diabet, Diabetul de la A la Z este o adevarata enciclopedie a diabetului, structurata in ordine alfabetica, cu sfaturi pretioase privitoare la provocarile de zi cu zi carora trebuie sa le faca fata o persoana cu diabet si apropiatii sai.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Diabetul de la A la Z
Cartea Diabetul de la A la Z in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Diabetul de la A la Z - Asociatia Americana de Diabet" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ingrijirea Bolnavului - KRISTEL Karl Heinz, Trad. BUSTAN Catrinel Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
KRISTEL Karl Heinz, Trad. BUSTAN Catr...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament