Despre afacerile online si problemele lor juridice

Despre afacerile online si problemele lor juridice - Alin Popescu
Pret: 25,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDespre afacerile online si problemele lor juridice
  • Autor: Alin Popescu
  • Editura: Universul Juridic
  • Colectia: Colectia Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-129-124-8
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 192
  • Format carte: 14,5 x 20
Comanda acum "Despre afacerile online si problemele lor juridice - Alin Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Foarte bine subintitulat "Confesiunile unui fost vanzator de incredere", volumul "Despre afacerile online si problemele lor juridice" este un excelent ghid pentru start-up-uri, ajutand antreprenorii sa inteleaga mai bine sutele de mici si mari probleme cu care se pot si se vor confrunta. Scrisa intr-un stil coerent, cu exemple si studii de caz practice, fara a te complica inutil cu terminologia juridica, cartea lui Alin Popescu trebuie sa se regaseasca in orice firma care are o prezenta online - si cu atat mai mult in cele pentru care intregul model de business este la un click distanta.

Mihai Seceleanu,
Managing Partner, Internet Corp

"Vand Fum" era un prim titlu al cartii pe care o aveti in mana. Un titlu ne-juridic, dar corect. In fond Internetul este o lume care nu exista in realitate. Un fel de fum format din 1 si 0. Un sfat juridic despre Internet e un fel de fum la patrat. Legile se schimba repede, Internetul e accesibil dincolo de orice granite, deci lucrurile nu sunt tocmai simple.

Riscul major al unei carti despre Internet sau legi este ca ar putea fi deja depasita cand a iesit din tipar. Tocmai de aceea, Alin prefera sa lase limbajul juridico-scortos la o parte si sa iti spuna ca dintr-o fereastra de Yahoo! Messenger: "Hai sa-ti spun eu cum vad lucrurile!", explicand ceva complicat in termeni cat mai simpli.

Daca vrei o carte care suna de genul "Delimitarea nulitatii de alte cazuri de ineficacitate a actului juridic. Raportul dintre nulitate si rezolutiune" mai apasa o data butonul de Search. Daca vrei o carte care suna de genul: "Odata ce l-ai schitat, contractul este gata de productie. Si, in functie de specificul lui, poate fi umplut si bagat la cuptor", ai pus mana pe ce trebuie. Apasa "Adauga in cos" si efectueaza plata.

Bogdan Manolea, www.legi-internet.ro

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Despre afacerile online si problemele lor juridice
Cartea Despre afacerile online si problemele lor juridice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Despre afacerile online si problemele lor juridice - Alin Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Economia experientei - Joseph Pine, James Gilmore Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Joseph Pine, James Gilmore
46,55 lei
Revolutia Comertului Electronic - Coy Barefoot Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Coy Barefoot
14,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri