Arta de a castiga bani

Arta de a castiga bani - T. Ivanova
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roArta de a castiga bani
Comanda acum "Arta de a castiga bani - T. Ivanova" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Problema banilor este una cunoscuta tuturor locuitorilor acestei planete. S-au ciocnit de ea atat cei care au bani, cat si cei care le duc lipsa. Miezul acestei probleme nu tine atat de bani, cat de atitudinea noastra fata de acestia. Chiar daca un om are bani suficienti, teama permanenta de a-i pierde, de a fi escrocat, talharit, pedepsit etc. nu-i permite sa fie fericit, deci si acesta trebuie sa-si clarifice situatia. Fericirea, in fond, nu e doar ceea ce ne inconjoara, ci atitudinea noastra fata de ceea ce se afla in preajma noastra. [...] La baza acestei carti se afla postulatul conform caruia gandul este cel mai insemnat lucru in viata noastra. Se stie ca la inceput a fost ideea despre cum poate fi aceasta lume si doar ulterior lumea a devenit asa cum o cunoastem. Gandurile si ideile noastre sunt materiale. Cum sa intelegem si sa credem acest lucru? Cu totii ne dorim intotdeauna ce e mai bun, dar nu intotdeauna avem parte de aceste lucruri. Tocmai din cauza propriilor ganduri, omului ii este atat de greu sa fie fericit, sanatos si bogat. Sa explicam toate acestea pe larg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Arta de a castiga bani
Cartea Arta de a castiga bani in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Arta de a castiga bani - T. Ivanova" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Strategii de responsabilizare a membrilor unei organizatii - Editia a II-a revizuita - Ken Blanchard, John P. Carlos, Alan Randolph Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Ken Blanchard, John P. Carlos, Alan R...
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri