Desenele copilului tau

Desenele copilului tau - Evi Crotti
Pret: 42,66 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDesenele copilului tau
Comanda acum "Desenele copilului tau - Evi Crotti" de pe libraria ishop la pretul de 42,66 lei
Descriere carte:
Desenul reprezinta pentru copii o modalitate spontana de exprimare folosind un limbaj propriu, in care important nu este cuvantul, ci forma si culoarea. Daca stiu sa le descifreze desenele, parintii pot patrunde in universul interior al copiilor lor, le pot intui caracterul si temperamentul, le pot ghici dorintele neexprimate si spaimele ascunse. Desenele copilului tau va ofera nenumarate exemple de desene facute de copii de varsta prescolara si scolara, insotite de explicatii psihologice amanuntite, enuntate simplu, pe intelesul tuturor. Cartea contine si un set de pagini albe, pe care copilul vostru le va putea umple cu propriile desene, precum si patru teste proiective, utile pentru a intelege aspectele cele mai ascunse ale personalitatii infantile: testul figurii umane, testul arborelui, testul casei si testul familiei. Evi Crotti, psihopedagog si jurnalist, a fondat si conduce la Milano o scoala de grafologie. A publicat multe carti despre psihologia infantila si nu numai: Mio figlio e (quasi) un adolescente, Colori, Bambini e paure, Come interpretare gli scarabocchi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Desenele copilului tau
Cartea Desenele copilului tau in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Desenele copilului tau - Evi Crotti" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sarcina ta - Intrebari si raspunsuri - Glade B. Curtis Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Glade B. Curtis
30,97 lei
Alimentatia sugarului  - Lyonel Rossant Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Lyonel Rossant
10,26 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti