Dependenta de nefericire - Elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti!

Dependenta de nefericire - Elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti! - Martha Heineman Pieper, William J. Pieper
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDependenta de nefericire - Elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti!
Comanda acum "Dependenta de nefericire - Elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti! - Martha Heineman Pieper, William J. Pieper" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Clapa 1

?Premisa fundamentala a acestei carti este aceea ca, in absenta unor evenimente exterioare ce pot provoca traume pe termen lung, incapacitatea majoritatii oamenilor de a avea viata pe care si-o doresc rezulta dintr-o dependenta de nefericire. Aceasta noua abordare conduce catre strategii eficace pentru a depasi aceasta stare de dependenta.? Martha H. Pieper 
 
Clapa 2

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate?
Cartile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea si seara la o baie calda.
Totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii!

Exclusiv pentru femei.

 

Coperta 4
?Presupunem ca iti doresti sa citesti aceasta carte pentru ca, intr-un fel sau altul, viata ta nu este exact asa cum ti-ai imaginat ca ar trebui sa fie. In timp ce unele nemultumiri pot fi cauzate de evenimente pe care nu le poti controla, cum ar fi o boala sau transformari sociale si economice, vei descoperi in aceste pagini ca posibilitatea de a imbunatati cele mai importante aspecte din viata ta ramane mereu in mainile tale. Mai exact, vei descoperi ca o nevoie dobandita, dar inconstienta de a-ti provoca o stare de nefericire submineaza aspecte cruciale ale sanatatii tale emotionale si fizice, ale relatiilor si vietii profesionale. Vei descoperi, de asemenea, ca nu este niciodata prea tarziu sa inveti cum sa invingi aceasta dependenta de nefericire si sa-ti faci viata mai fericita, mai bogata si mai implinita.?

Martha H. Pieper
William J. Pieper


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Dependenta de nefericire - Elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti!
Cartea Dependenta de nefericire - Elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Dependenta de nefericire - Elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti! - Martha Heineman Pieper, William J. Pieper" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Hiram Ridicarea Valului - Robert Lomas Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Robert Lomas
33,16 lei
Glorie Si Tragedii - Cristian Troncota Urmatoarea carte recomandata din categoria Beletristica / Critica
Cristian Troncota
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Beletristica / CriticaCarti recomandate din categoria Beletristica / Critica