Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii

Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii - Kevin Hogan, Ron Stubbs
Pret: 16,62 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDepaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii
Comanda acum "Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii - Kevin Hogan, Ron Stubbs" de pe libraria ishop la pretul de 16,62 lei
Descriere carte:
Zi de zi, barbati si femei interactioneaza pe plan social, profesional si intim; foarte des, pe parcursul unei singure zile, multi dintre ei isi dau seama ca au incercat in van sa descifreze cuvintele sau gesturile sexului opus. Ce s-a intamplat intre ei? Si cum s-a intamplat?
Aceste asa-zise mesaje "codificate" sunt consecinta faptului ca nu recunoastem si nu intelegem ciclul comunicarii si nici barierele care se interpun in calea comunicarii eficiente. Poate ca vorbim aceeasi limba, dar cu siguranta nu impartasim acelasi tipar de comunicare. Psihoterapeutii insisi sustin ca oamenii s-ar confrunta cu mai putine probleme emotionale si cu un nivel mai redus de stres daca ar cunoaste cateva aspecte fundamentale despre comunicare.
In afaceri si in relatiile interumane, arta de a comunica nu este nicidecum o optiune, ci o conditie sine qua non. Kevin Hogan si Ron Stubbs reusesc, recurgand la tehnici din programarea neurolingvistica, la studii stiintifice asupra psihicului si comportamentului uman, dar si la dezvaluirea unor aspecte inedite despre limbajul non-verbal, sa ne arate cum putem crea armonie la locul de munca si in relatiile de afaceri, consolidandu-ne totodata legaturile cu prietenii, partenerul de viata si familia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii
Cartea Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Depaseste cele 8 obstacole din calea comunicarii - Kevin Hogan, Ron Stubbs" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Efectele Comunicarii - Valentina Marinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Valentina Marinescu
10,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare