Democratie si Totalitarism

Democratie si Totalitarism - ARON Raymond, Trad. CEAUSU Simona
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDemocratie si Totalitarism
Comanda acum "Democratie si Totalitarism - ARON Raymond, Trad. CEAUSU Simona" de pe libraria ishop la pretul de 17,01 lei
Descriere carte:
Raymond Aron (14.03.1905-17.10.1983) este o personalitate de necontestat a stiintelor sociale contemporane, ce s-a manifestat in domeniul filosofiei, sociologiei si filosofiei politice, atat in postura de cadru didactic universitar, cat si in aceea de publicist. Intreaga sa opera este dedicata atat filosofiei istoriei, cat si evolutiei societatii, transformarea diplomatico-strategica si cea economica, directii in care, pornind de la un tip de interogatie preluat de la W. Dilthey si de la obiectivitatea stiintei istorice, a dezvoltat o interesanta reflectie asupra actiunii umane in istorie si asupra conditiilor optiunilor politice. De-a lungul carierei avea sa se afle intr-un permanent dialog cu marii sociologi (Marx, Tocqueville, Pareto sau Clausewitz), contribuind major la descoperirea si popularizarea operelor acestora.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Democratie si Totalitarism
Cartea Democratie si Totalitarism in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Democratie si Totalitarism - ARON Raymond, Trad. CEAUSU Simona" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secte criminale - Traian Tandin Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Traian Tandin
33,25 lei
China. Razboaiele care vor veni - Peter Navarro Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Peter Navarro
23,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica