Decizii hotaratoare care au schimbat vieti - Cum transforma eroii tragedia in triumf

Decizii hotaratoare care au schimbat vieti - Cum transforma eroii tragedia in triumf - Daniel R. Castro
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roDecizii hotaratoare care au schimbat vieti - Cum transforma eroii tragedia in triumf
Comanda acum "Decizii hotaratoare care au schimbat vieti - Cum transforma eroii tragedia in triumf - Daniel R. Castro" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Deciziile intelepte
iti garanteaza succesul!

Deciziile pe care le luam in situatii critice ne influenteaza destinul. Exista momente in viata cand toate optiunile noastre par periculoase. Nu putem face o alegere clara. Indiferent ce vom alege, ceva ar putea fi gresit. Dificultatea consta in faptul ca, orice am face, trebuie sa acceptam sa traim cu consecintele actiunilor noastre, oricare ar fi ele.

Decizii hotaratoare inventariaza mecanismele care au stat in spatele unor decizii ce au transformat oameni simpli in eroi. Sintetizate in sapte legi ale concentrarii critice, aceste mecanisme ne vor ajuta sa luam de fiecare data decizia corecta. Odata ce intelegi cum functioneaza aceste legi, vei descoperi oportunitati pe care nu le-ai vazut inainte si vei gasi alternative la probleme pe care le credeai de nerezolvat.

Descopera cum Walt Disney, J.K. Rowling, Jerry Seinfeld, Soichiro Honda sau Lance Armstrong au reusit sa ia intotdeauna cele mai bune decizii, lucru care a contribuit decisiv la succesul de care se bucura aceste personalitati.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Decizii hotaratoare care au schimbat vieti - Cum transforma eroii tragedia in triumf
Cartea Decizii hotaratoare care au schimbat vieti - Cum transforma eroii tragedia in triumf in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Decizii hotaratoare care au schimbat vieti - Cum transforma eroii tragedia in triumf - Daniel R. Castro" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu-ti bate capul cu maruntisurile - Richard Carlson Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Richard Carlson
11,39 lei
Cele 17 Legi Ale Muncii In Echipa - John Maxwell [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Maxwell [seria]
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala